Curling start om 20:00 uur

LET OP:

In tegenstelling tot vorige jaren start de curlingcompetitie

's avonds om acht uur in plaats van om negen uur.

Dit is omdat wij zoveel inschrijvingen hebben gehad, dat we anders niet alle wedstrijden kunnen inplannen...

 

Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes!


Kerstijsbaan is dit jaar ook weer kerstmarkt!

De ijsbaanvloer wordt dit jaar op de markt in Wouw van pomp naar pomp gelegd waardoor we een oppervlakte krijgen van 32 x 40m.

Op deze vloer plaatsen we natuurlijk weer de ijsbaan met het horeca-chalet, maar de extra ruimte willen we gebruiken voor een ‘mini kerstmarkt’ gedurende de periode dat de ijsbaan er ligt van 16/12 tot en met 7/1.

Op extra ruimte van de vloer komen een 6-tal kerstchaletjes van 3 x 2,5 m te staan, welke gehuurd kunnen worden door lokale ondernemers. Denk hierbij aan gebruik van de chaletjes als kraam voor saté bar/gegrilde kip, een slijter/wijnhuis, een erwtensoep/stamppot bar, een winkeltje in homedecor, een groencentrum, maar ook door lokale goede doelen en culturele instellingen. 

 

Kortom alle lokale winkeliers,ondernemers, organisaties die deze kerstmarkt kunnen gebruiken als extra 'verkoop of aandachtspunt' tijdens de kerstdagen. 

 

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar info@wouwonice.nl. We hebben er nog een paar beschikbaar!


Plattegrond Ijsbaanterrein

Het terrein van de ijsbaan is dit jaar groter dan ooit!

 

Naast de ijsbaan van 15 bij 20 meter bevindt zich het ijsbaanplein, waar tijdens de gehele openingstijd van de baan een gezellige kerstmarkt komt te staan, compleet met uiteraard een megagrote verlichte kerstboom en zes kerstmarktchaletjes.

Deze chaletjes zijn 3 x 3 m. groot en worden verhuurd aan horecabedrijven voor bijvoorbeeld een 'gegrilde kipbar', 'stamppotcafe' of 'wijnproeverij'. Maar ook goede doelen en culturele instellingen, of andere ondernemers kunnen een chaletje huren.

Heb je interesse in de huur van een chaletje, stuur dan een mailtje.

 

Uiteraard ontbreekt het traditionele Horeca-chalet ook niet. Ernaast is het veterplein waar de schaatsers hun schoenen kunnen verwisselen voor (huur-)schaatsen.

 

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.


Wouw on Ice 2017/2018

Van 16 december 2017 tot en met 7 januari 2018 werd de Markt van Wouw wederom omgetoverd tot een prachtige ijsbaan, aangekleed met feestelijke verlichting, een horecachalet, koek en zopie en een gezellig veterplein. Wouw en omstreken heeft ook dit winterseizoen weer 3 weken lang kunnen genieten van schaats- en ijsvertier voor jong en oud!

Het was weer super, en dat zie je op deze foto's! Bekijk alle foto's op de Fotopagina. Heb je ook leuke foto's die je wil delen? Stuur een mailtje naar info@wouwonice.nl en misschien plaatsen we ze op de site!

Er hebben weer vele toffe artiesten act de présence gegeven op onze mooie ijsbaan! En vergeet ook niet de mooie en spectaculaire demonstraties van onder andere het ijsdansen. Ook de nieuwe kerstmarkt en kerstchaletjes mochten rekenen op vele bezoekers! Kerstgezelligheid overal!

Dat was Wouw on Ice 2017/2018!