Curling

Schaken op het ijs!

De curlingcompetitie is inmiddels na 6 edities Wouw on Ice niet meer weg te denken. Wat een succes!

Ook in deze 7e editie in ons ‘Wintersportchalet’ gaan we nu 4 weken lang deze spannende curlingcompetitie organiseren. Ga de strijd aan met je vrienden, familie, club- of dorpsgenoten! Op van te voren aangegeven avonden in het programma is te zien wanneer de curlingavonden ingepland staan. Ze starten altijd om 19.00 uur ’s avonds.

 

Gaan de winnaars van vorig jaar, ‘WOUW ZOOIKE’ hun titel prolongeren of gaan we teams zoals bijvoorbeeld de Zebra’s on Ice, Kuiken en zijn Chickies, Tiki Taka of Scheve Schaats weer terug zien in een poging ditmaal wel ‘Wouw Curlingkampioen 2023’ te worden?

 

 

 


BEKIJK NU WANNEER JOUW TEAM SPEELT:

Nog wat spelregels: alle schijven die in de grote ring liggen tellen mee als 1 punt, de schijf die het meest in het midden ligt telt mee voor 3 punten!

 

Een wedstrijd wordt gespeeld over 10 rondes. Is de stand gelijk na 10 rondes, dan wordt er nog een ronde gegooid die de uiteindelijke winnaar zal opleveren.

 

Er wordt gespeeld in poules van minimaal 4 teams dus ieder team speelt op z’n minst 3 wedstrijden. De nummer 1 van en de beste nummers 2 van elke poule gaan door naar de finale rondes.