Curling

Schaken op het ijs!

De curlingcompetitie is inmiddels na 5 edities Wouw on Ice niet meer weg te denken. Wat een succes!

Ook in deze 6e editie in ons ‘IJsbaantheater’ gaan we nu 4 weken lang deze spannende curlingcompetitie organiseren. Ga de strijd aan met je vrienden, familie, club- of dorpsgenoten! Op van te voren aangegeven avonden in het programma is te zien wanneer de curlingavonden weer ingepland staan welke altijd starten om 20.00 uur ’s avonds. Gaan we de winnaars van voorgaande jaren zoals Curly Worst of teams zoals bijvoorbeeld de Zebra’s on Ice, Kuiken en zijn Chickies, Tiki Taka of Scheve Schaats weer terug zien in een poging ditmaal wel  ‘Wouw Curlingkampioen 2022’ te worden?

 

Er wordt gespeeld in poules van minimaal 4 teams dus ieder team speelt op z’n immenst 3 wedstrijden. De nummer 1 van en de beste nummers 2 van elke poule gaan door naar de finale rondes.

 

De curlingcompetitie is inmiddels helaas al vol met het maximum aantal inschrijvingen...

Je kunt een mail sturen naar info@wouwonice.nl om op de wachtlijst geplaatst te worden voor het geval een team verhinderd is of uitvalt. 

Dan benaderen we je in volgorde van binnenkomst.

 

Nog wat spelregels: alle schijven die in de grote ring liggen tellen mee als 1 punt, de schijf die het meest in het midden ligt telt mee voor 3 punten!

 

Een wedstrijd wordt gespeeld over 10 rondes. Is de stand gelijk na 10 rondes, dan wordt er nog een ronde gegooid die de uiteindelijke winnaar zal opleveren.