Kerstijsbaan is dit jaar ook weer kerstmarkt!

De ijsbaanvloer wordt dit jaar op de markt in Wouw van pomp naar pomp gelegd waardoor we een oppervlakte krijgen van 32 x 40m.

Op deze vloer plaatsen we natuurlijk weer de ijsbaan met het horeca-chalet, maar de extra ruimte willen we gebruiken voor een ‘mini kerstmarkt’ gedurende de periode dat de ijsbaan er ligt van 16/12 tot en met 7/1.

Op extra ruimte van de vloer komen een 6-tal kerstchaletjes van 3 x 2,5 m te staan, welke gehuurd kunnen worden door lokale ondernemers. Denk hierbij aan gebruik van de chaletjes als kraam voor saté bar/gegrilde kip, een slijter/wijnhuis, een erwtensoep/stamppot bar, een winkeltje in homedecor, een groencentrum, maar ook door lokale goede doelen en culturele instellingen. 

 

Kortom alle lokale winkeliers,ondernemers, organisaties die deze kerstmarkt kunnen gebruiken als extra 'verkoop of aandachtspunt' tijdens de kerstdagen. 

 

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar info@wouwonice.nl. We hebben er nog een paar beschikbaar!