Plattegrond Ijsbaanterrein

Het terrein van de ijsbaan is dit jaar groter dan ooit!

 

Naast de ijsbaan van 15 bij 20 meter bevindt zich het ijsbaanplein, waar tijdens de gehele openingstijd van de baan een gezellige kerstmarkt komt te staan, compleet met uiteraard een megagrote verlichte kerstboom en zes kerstmarktchaletjes.

Deze chaletjes zijn 3 x 3 m. groot en worden verhuurd aan horecabedrijven voor bijvoorbeeld een 'gegrilde kipbar', 'stamppotcafe' of 'wijnproeverij'. Maar ook goede doelen en culturele instellingen, of andere ondernemers kunnen een chaletje huren.

Heb je interesse in de huur van een chaletje, stuur dan een mailtje.

 

Uiteraard ontbreekt het traditionele Horeca-chalet ook niet. Ernaast is het veterplein waar de schaatsers hun schoenen kunnen verwisselen voor (huur-)schaatsen.

 

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.