Wouw on Ice 2017/2018

Van 16 december 2017 tot en met 7 januari 2018 werd de Markt van Wouw wederom omgetoverd tot een prachtige ijsbaan, aangekleed met feestelijke verlichting, een horecachalet, koek en zopie en een gezellig veterplein. Wouw en omstreken heeft ook dit winterseizoen weer 3 weken lang kunnen genieten van schaats- en ijsvertier voor jong en oud!

Het was weer super, en dat zie je op deze foto's! Bekijk alle foto's op de Fotopagina. Heb je ook leuke foto's die je wil delen? Stuur een mailtje naar info@wouwonice.nl en misschien plaatsen we ze op de site!

Er hebben weer vele toffe artiesten act de présence gegeven op onze mooie ijsbaan! En vergeet ook niet de mooie en spectaculaire demonstraties van onder andere het ijsdansen. Ook de nieuwe kerstmarkt en kerstchaletjes mochten rekenen op vele bezoekers! Kerstgezelligheid overal!

Dat was Wouw on Ice 2017/2018!